Преписани от интернет и другаде.
в адресната линия може да изберете и друга дата от текущия месец Nггммдд.htm или преден Mггмм/Nггммдд.htm,
(но не всички дати са достъпни)

Новини

27.06.2021

Словакия - "Ние сме на страната на Русия"

Източник: youtube "Речь представителя Словакии о Росии", ето линк към публикацията:
https://www.youtube.com/watch?v=H2xeI8t0gfY


Не съм очаквал такива думи от Словакия.
Този клип само за деня е събрал 800 хиляди прегледа.
Не зная дали ще е валиден дълго време, но ето линк към видеотоТози човек каза:
"Външните сили, наричани още "дълбока държава" внушаваха връзка на членството в ЕС с членство в НАТО. Но независимо от членството на Словакия в НАТО, дружеските отношения [на Словакия]с Русия останаха. Всеки две години се провеждат американските проучвания на общественото мнение, в няколко държави-члениве на ЕС за мнението на гражданите за външната политика. На въпроса "От коя държава очаквате най-голяма подръжка в случай на международна криза?" в Словакия редовно побеждава Русия. В изследване през 2018 г. се казва: На въпроса "На чия страна ще застанете при конфликт между САЩ и Русия", 20 процента са отговорили "на страната на Русия" и само 6 процента - "на страната на САЩ".
През 2016 г. преди пандемията в Братислава и други Словашки градове, няколко пъти имаше протести против разполагането на бази на САЩ или НАТО на територията на Словакия. Така наречените "Основни" СМИ са в ръцете на чуждестранни собственици. Те публикуват материали с негативно съдържание спрямо Русия.
Западните политически лидери като цяло не са способни да противостоят на глобализма. Президент Доналд Тръмп успя да направи това и ние видяхми каква световна буря се разрази против него и накрая го изгони от белия дом. Може би единственото изключение ще бъде, ако Марин Льо Пен победи във Франция на изборите слеващата година, което може да забави глобалисткото течение в Европа. По мое мнение това състояние на европейския политически елит най добре се обяснява с американската диип стейт. Въоръжените сили и в частност тези на руската федерация са последна гаранция, че дълбоката държава няма да управлява целия свят и че културата и историята на народите няма да изчезнат. На запад се усилва пропагандата срещу Русия. Русия се оказва най-надеждната опора на международното право и мира в света. Нека Русия знае, че има приятели и зад нейните граници."


-------------------
начална страница